BESTELLEN EN BEZORGEN

Met behulp van onze banquetingbrochure en de bestelformulieren kunt u bestellingen plaatsen voor ontbijt, lunch, diner, borrels, bittergarnituren etc.
Het bestelformulier mailt u vervolgens naar info@restaurantcenterpoint.nl.
Uw bestelling wordt op de gevraagde tijd en plaats bezorgd of u kunt uw bestelling natuurlijk ook zelf afhalen. Bestellingen dienen tenminste een dag van te voren voor 12:00u bij ons binnen te zijn.
Alle bestellingen die te laat bij ons binnen komen dienen door uzelf te worden na gebeld op ontvangst en mogelijkheid.

Downloads:

 

RECEPTIES, BIJEENKOMSTEN, VERJAARDAGEN

Heeft u iets te vieren, behoefte aan catering bij uw vergadering, training, bijeenkomst of wilt een borrel organiseren? In onze banqueting brochure vindt u een aantal van onze mogelijkheden. Sluiten de arrangementen niet aan bij uw wensen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze restaurant manager voor een offerte op maat.

 

EVENEMENTEN

Onze afdeling Special Catering wordt regelmatig betrokken bij grote evenementen van onze opdrachtgevers. Om uw evenement tot een groot succes te maken werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers en gekwalificeerd personeel. Heeft u bijzondere wensen of is er behoefte aan deskundig advies?
Wij helpen u graag.
Bel met 020 - 40 68 006 of stuur een mail naar info@restaurantcenterpoint.nl.

Powered by Eurest, onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services.

Eurest | Laarderhoogtweg 11 | Postbus 22875 | 1100 DJ Amsterdam | www.eurest.nl | info@eurest.nl | Privacy Policy